Waarvoor kunt u bij ons terecht?


Onze ervaren vakmensen en de bij ons aanwezige uitgebreide vakkennis zorgen er voor dat we u kunnen voorzien van een eerlijk en goed advies. We weten alles over materialen, constructies, bouwvoorschriften, duurzaam bouwen en veilig werken. We staan voor het leveren van betaalbare kwaliteit zodat u jarenlang duurzaam van uw tuinhuis, garage, schuur of overkapping kunt genieten.

  • Projecten

    Voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten in hout bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan de seriematige productie en plaatsing voor bedrijven en instanties zoals: bouwmaatschappijen, woningcooperaties/stichtingen, gemeentelijke of overheidsinstanties, recreatiebedrijven, etc.

  • Mantelzorgwoning

    Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen een mantelzorgwoning volgens uw speciale wensen en de laatste bepalingen en met alle voorzieningen. Voor de bouw van een mantelzorgwoning is geen vergunning nodig. Wij kunnen voor u nagaan welke regels er in uw gemeente precies gelden.

  • Uw idee

    Uw bouwplan begint vaak met een idee waarvan u misschien nog niet weet of het haalbaar is of wat het gaat kosten. Wij denken met u mee en kunnen in de meeste gevallen een praktische oplossing aandragen. Bouwtekeningen, bouwvoorschriften, eventuele vergunningen, materialen en vragen, we kunnen u bijna altijd verder helpen.

Steeds meer klanten willen hun idee duurzaam in hout gerealiseerd zien, passend bij de eigentijdse bouwstijl van hun woonhuis. Bij Houtbouw de Vries kunnen we de bouwstijl van b.v. uw garage helemaal aanpassen op de stijl van uw woonhuis. Alles volgens de geldende bouwvoorschriften , netjes en vakkundig afgewerkt.