Hoe wij werken


We ontwerpen, maken en bouwen samen uw idee in hout

Houtbouw is de praktische oplossing met veel comfort. Er zijn verschillende argumenten om voor hout te kiezen. De uitstraling is er één van. Hout is een mooi, natuurlijk materiaal en een plezier om naar te kijken.

Bij ons vindt u de vakmensen om uw ideeën in hout uit te voeren. Wij leveren originele oplossingen voor hobby, werk en wonen. Betaalbaar, betrouwbaar en snel. Voor elke plek, voor elk gebruik. Wij verzorgen uw houten schuur of stal van tekening tot bouw, inclusief de aanvraag van vergunningen.

Het transport en de montage wordt door ons verzorgd. Houtbouw de Vries uit Twijzel beschikt over een eigen montageploeg met meer dan 25 jaar ervaring.

Het bouwen van een houten object gaat snel. De materialen zijn op maat voorbereid. Daarbij houden wij ook rekening met hang- en sluitwerk, ramen, deuren, dakgoten en golfplaten. Meestal is voor houtbouw geen fundering nodig. Vaak is het werk ter plaatse in een dag geklaard. U heeft tijdens de bouw weinig drukte om uw huis en beperkte bouwgeluiden. Wij laten de bouwplaats opgeruimd achter en uw object leveren wij veegschoon op.

Wat onze klanten vinden

Wij kunnen wel vinden dat we de beste zijn, maar wat vindt u? Op dit moment worden wij door onze klanten beoordeeld met een 8 gemiddeld. Kom met uw idee, vraag ons om advies en beoordeel zelf hoe klantvriendelijk en vakkundig we zijn. Heeft u tips waardoor we nog beter kunnen worden? Laat het ons weten.

klantvriendelijk


8

vakkundig


9

service


8

Houtbouw de Vries

Transport

Wij verzorgen het transport naar de bouwplaats en ook het voorbereidende werk is bij ons in goede handen.

Montage

Goed opgeleide ervaren vakmensen zorgen bij ons voor een snelle montage en een nette afwerking. Veilig en verantwoord werken zijn vanzelfsprekend.

Wiebe de Vries

"We hebben meer dan 25 jaar kennis en ervaring opgebouwd op het vlak van houtbouw. Ons doel is u eerlijk en vakkundig advies te geven. Samen met u bedenken we een duurzame oplossing."